Még három jó eredményre vár Rátgéber

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 1. 09:09
Sorrendben a harmadik győzelem, két vereség után. Ez a magyar női kosárlabda-válogatott mérlege, az Európa-bajnoki selejtezőkben. Az eredmények alapján már nem elérhetetlen a 2009-es kontinensviadal döntője sem, bár ahhoz még három jó eredmény szükséges.


 

„Már csak a papírformát kell követnünk – értékelte a látottakat Rátgéber. - A franciák esélyesek arra, hogy Szlovákiában is győzzenek. Nekünk itthon a románokat kell legyűrnünk, amit idegenben, Megyesen már megtettünk. Akkor aztán Eszéken jöhetnek a horvátok, akiket viszont itthon, Sopronban múltunk felül.”

 

„A szörnyű rajt után, most ismét felcsillant a remény a továbbjutásra a csoportunkból. Ez azonban egy kicsit csalóka, mert akadnak olyanok is a csapatban, akik még nem érettek egy nagyobb tornára. És akkor, nevek említése nélkül, előtérbe helyezve a pedagógiát, árnyaltam fogalmaztam.”

 

„Az első összecsapáson még szerepet kapott Köllő Rita, de aztán felmérte, neki itt sok esélye nincsen a játékra. Éppen ezért kérte, hogy engedjük el, visszament az Amerikai Egyesült Államokba az egyetemi csapatához.”

 

A MAGYAR CSAPAT HÁTRALÉVŐ TALÁLKOZÓI
Franciaország – Magyarország, szeptember 6., szombat, Bourges.
Magyarország – Románia, szeptember 10., szerda, Miskolc.
Horvátország – Magyarország, szeptember 13., szombat, Eszék.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu