Levelet írt az eltűnt kosaras...

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 20. 11:44
Orosz Lászlót továbbra sem találják. A Soproni Rendőrkapitányság közigazgatási eljárásban keresi a 39 éves sportolót, akinek 22 napja veszett nyoma Sopronban, ahol a pályafutását kívánta folytatni... Farkas Gábor alezredes a honlapunknak elmondta, hogy a volt válogatott kosaras eltűnése előtt levelet írt a feleségének.



Orosz László 22 napja tűnt el Sopronban, azóta senki sem tud róla semmit...

A Soproni Rendőrkapitányság eltűnés ügyében, közigazgatási eljárásban keresi a volt válogatott kosarast. Egyelőre csak annyi tudható, hogy Orosz mobiltelefonját otthon hagyva felment a Lővérbe, ott leparkolt, autóját bezárta, s feltehetőleg sétálni ment az erdőbe.

A rendőrség az eljárás keretein belül „terepszemlét" tartott, öt kutyával vizsgálta át az erdőt, de égvilágon semmit sem talált. Farkas Gábor alezredes a SportHíradó.hu-nak megerősítette, amit a városban pusmognak: Orosz László levelet hagyott hátra, amelyben azt közölte a feleségével, hogy „hosszú időre" elmegy... Az alezredes kérdésünkre elmondta, az írást a nem búcsúlevélnek, hanem „személyes hangvételű levélnek" minősíti.

Farkas Gábor „furcsának" nevezte az esetet, és közölte, a rendőrség mindent megtesz, hogy megtalálja az eltűnt sportolót, és ebben a lakosság segítségét is kéri. Aki esetleg látja Orosz Lászlót, mondja meg neki, hogy feltétlenül jelentkezzen Soproni Rendőkapitányságon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Nyoma veszett a válogatott kosarasnak
Nyoma veszett Orosz László korábbi válogatott kosárlabdázónak. A Soproni Rendőrkapitányság megkezdte a nyomozást. Úgy tudjuk, hogy a sportoló elment futni - azóta ismeretlen helyen tartózkodik, s nem adott életjelet magáról....
Tovább a teljes cikkhez »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu