Kosárlabda, NB I: a ZTE megfiatalított kerettel várja a szezont

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 3. 18:57
Nem titok, hogy a Zala Volán-ZTE női NB I A-csoportos kosárlabdacsapata az előző évekhez képest megkurtított költségvetéssel indul neki a az elkövetkezendő pontvadászatnak, ettől függetlenül a csapatot az 5-8. helyre várják.


 

Számos új játékos érkezett a zalai kék-sárgákhoz, s a fő vezérelv a fiatal és sokra hivavtott játékosok megszerzése volt. Így került többek között Egerszegre Rasheed Rita, Szalay Virág, Takács Diána, s a legközelebbi helyszínről, Nagykanizsáról Varga Zsófia.

A légiósokról is szót ejtve, a csapat bemutatására hivatott sajtótájékoztatón régi ismerősként köszönthették a macedón Monika Gavriloszkát, s az egyelőre próbajátékon szereplő bolgár Zoja Stanoveát.

A volánosok abban egyelőre elütöttek a mezőnytől, hogy ők nem szerdán, hanem szombaton kezdik csak meg szereplésüket a legfelső osztályban a Városi Sportcsarnok falai között, az ellenfél pedig a BEAC lesz.

A múlt heti Göcsej Kupán ugyan csak a negyedik helyen végzett együttes, vezetőedzője, Bencze Tamás mindenesetre bizakodhat. A csapat támogatásáról biztosította a klubot a két főszponzor képviseletében Zalatnay László, a Zala Volán Zrt. vezérigazgatója és a város polgármestere, dr. Gyimesi Endre.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu