Elvesztette Semseit a kosárválogatott

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 2. 21:16
A kedd délutáni újabb vizsgálat kimutatta: első keresztszalagszakadást szenvedett Semsei Barbara, az MKB Euroleasing Sopron és a női kosárlabda válogatott irányítója. Semsei nemzeti együttesünk romániai összecsapásának az elején sérült meg, s elképzelhető, hogy az egész szezonban nem játszhat.


Szomorú hírt közölt kedden meglehetősen lehangoltan Török Zoltán, a bajnok- és kupagyőztes MKB-Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapatának ügyvezetője. A legutolsó kontrollvizsgálat első keresztszalag-szakadást állapított meg a soproniak válogatott irányítójának, Semsei Barbarának a térdében.

 

A játékos a magyar válogatott romániai Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésének második percében sérült meg. A soproni klub elöljárója kifejtette: ez azt jelenti, hogy a fiatal és igen tehetséges soproni irányító térdét meg kell operálni, és elképzelhető, hogy a következő évadban nem is léphet pályára.

 

„Nagyon szomorú vagyok. Semsei Barbara már az előző évadban is több mérkőzésen bizonyította a tehetségét, a most következő szezonban pedig egyik pillére, alapembere lett volna csapatunknak. Nem kizárt, hogy az egész, most következő szezont ki kell hogy hagyja. Jelen pillanatban még annyira a lesújtó hír hatása alatt vagyok, hogy nem is tudom, mit lépjünk" - tette hozzá Török.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu