Eddig bírta a Bulls az NBA-ben

Szerző: SH, MTILétrehozva: 2014. április 30. 13:05
A Washington 75-69-re győzött a Chicago Bulls vendégeként az NBA rájátszásában, így 4-1-es összesítéssel megnyerte a párharcot. A fővárosi klub azóta, hogy 1979-ben döntőt játszott, csupán harmadszor jutott túl a rájátszás első fordulóján: 1982-ben a New Jerseyt búcsúztatta, legutóbb pedig 2005-ben éppen a Chicago Bulls ellenében ment sikerre.


A Los Angeles néhány órával azután fogadta a Golden State Warriorst, hogy a Clippers-tulajdonosát, Donald Sterlinget, rasszista megnyilvánulása miatt örökre kitiltották az NBA-rendezvényekről, valamint a legsúlyosabb, 2,5 millió dolláros (558 millió forint) bírsággal sújtották. A Clippers saját közönsége előtt végül simán legyőzte a Golden State Warriorst, ezzel egyetlen győzelemre van a továbbjutástól.

Az Oklahoma City Thunder a kiesés szélére sodródott, miután hazai pályán hosszabbítás után kikapott a Memphis Grizzliestől. Ebben a párharcban sorozatban a negyedik meccsen volt hosszabbítás - csak az első mérkőzés dőlt el a rendes játékidőben -, erre pedig korábban még nem volt példa az NBA történetében.

Címkék: Chicago Bulls
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu