Botrány! Szidták, leköpték, ütött!

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 19. 19:55
Olyasvalami történt szombat este a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának záró fordulójában, aminek az ég egy adta világon semmi, de semmi köze a sporthoz. A Kaposvár-Dombóvár mérkőzésen a hazai szurkolók előbb kórusban szidták, majd le is köpték a vendégek színes bőrű, amerikai légiósát. Ben Adams megelégelte az őt ért támadást, elveszítette a fejét és az ököljog elvén kívánt elégtételt venni.


 

A fair play szellemiségéhez méltatlan közjáték miatt marad emlékezetes a szomszédvárak rangadója. A 25. percben a Dombóvár játékosa, Ben Adams nekiugrott az őt előbb csak pocskondiázó, majd le is köpő Kaposvár-ultráknak.

A harmadik negyed közepén kirobbant botránynak volt előzménye, a hazai hívek alaposan kikezdték a vendégjátékosokat. Az egyes és kettes poszton számításba vett 29 éves amerikainak különösen kijutott a jóból, egy idő után pedig elszakadt a cérna, nem bírta tovább. Tettéért kiállítással bűnhődött.

A palánk mögötti szektorban szurkoló kaposvári keménylegényekre négy biztonsági ember vigyázott, úgy tűnik, nem eléggé. Ben Adams nekiesett a reklámtáblának, akkor köpték le, amikor éppen feltápászkodott a parkettről. Minden valószínűség szerint az incidens nem marad következmények nélkül, a labda a kosárlabda-szövetség térfelén van, a fegyelmi bizottságon a sor.

A Kaposvár 12. helyen zárta az alapszakaszt, így a felsőházi rájátszás helyett be kell érnie az alsóházival, az ötödik helyezett Dombóvár a negyedik Zalaegerszeggel csatázik a playoff negyeddöntőjében.

sonline.hu
A biztonságiak nem álltak a helyzet a magaslatán Fotó: sonline.hu

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu