Bikiniben pózolt a kosarasszépség

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 13. 12:10
Nem csak a szakmájában remekel, a fényképezőgép előtt is rutinosan mozog Németh Bernadett, a Szeviép Szeged válogatott kosárlabdázója. A parketten legutóbb a Győr elleni rangadón remek dobóformát mutatva, 29 ponttal járult hozzá csapata sikeréhez. A csongrádi játékos nyolc hárompontos kísérletéből hét sikeres volt, tehát kiemelkedően teljesített. A szegedi csapat régóta nem játszott rangadót, hosszú idő után ez volt az első ilyen jellegű mérkőzése, Németh tehát a legjobbkor remekelt. Szerencsére azonban nem csak a pályán csodálhatjuk meg a szegediek klasszisát, legutóbb a Délmagyarország című újság felhívására egy fotózáson is részt vett.


- Ismét győztek a Foton ellen, amiben önnek is nagy része volt. Dobott már egy meccsen hét triplát?

 

- Ha jól emlékszem, korábban még nem. Volt már, hogy a Győrben elértnél többel, harminchat ponttal zártam egy meccset, de hét jó hárompontost még egy NB I-es meccsen sem dobtam.

 

- A közelmúltban volt egy kis szerkezetváltás a csapatán belül, jött egy ifjú ukrán irányító, s ön feljebb került, a kettes posztra. A győri teljesítménye fényesen igazolja a szakvezetés döntésének helyességét, ön hol érzi magát jobban, irányító, vagy hátvédposzton?

 

- Mind a kettőnek megvan a maga szépsége. Manapság az élcsapatok szintjén azonban az irányítókat egész pályán letámadják, vagy legalábbis megpróbálják lassítani, és persze mi is ezt tesszük. Az irányítás tehát szinte végig teljes figyelmet igényel, koncentrálást mind a védekezésben, mind a támadásban, ebből a szempontbólfárasztóbb, de nem tudnék választani. Amúgy a jelenlegi szerkezet nagyon emlékeztet arra, amikor pár éve még Zalaegerszegen Heller Anitával alkottunk hátvédpárt. Az tény, hogy a roppant gyors, dinamikus ukrán lány, Olga Dubrovina érkezése azért könnyebbé tette a játékot Fűrész Emőnek és nekem, mert eddig mi próbáltuk szervezni a játékot.

 

- A kettes posztról ráadásul ilyen eredményes is lehet...

 

- Ez azért az irányító által elindított figuráktól is függ. Van úgy, hogy valóban úgy jön ki a játék, hogy nekem kell befejeznem az akciót, de van olyan játék is, amikor nem is kerül hozzám a labda.

 

- Ez a váltás nemcsak önnek, a csapatának is jót tehet, legalábbis a győri siker erre enged következtetni.

 

- Mondjuk azt, azt jelzi, jó úton indultunk el. A következő két meccsen derül aztán majd ki, valójában hol is tartunk, hiszen előbb megyünk Pécsre, aztán majd jön hozzánk a Sopron, tehát a két legjobb legerősebb rivális ellen mérhetjük le, hol is tartunk.

 

- A közelmúltban átnyergelt egy másik, pályán kívüli "területre", hiszen egy szegedi szépségverseny keretében fotózáson vett részt...

 

- Két csapattársammal együtt mentünk, és amikor elkezdtük, még érdekesnek, egy jó bulinak gondoltuk az egészet. Aztán - maradjunk ennyiben - a végeredmény nem teljesen olyan volt, amit vártam...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu