A város segítette ki a somogyiakat

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 4. 12:14
Harmincmillió forintos hitellel segíti a kaposvári önkormányzat a város férfi kosárlabdacsapatát. Ezt az összeget a korábban felvett húszmillióval együtt december 31-ig kell visszafizetnie a somogyi klubnak. Monok Tibor, a KKK ügyvezetője honlapunknak elmondta, a jövő év biztosítva van, ez a kölcsön elsősorban a játékosok és edzők fizetéseinek rendezésében és a következő bajnoki idény nevezési díjának kifizetésében segít. Nem mellékes az sem, hogy a csapat új szakvezetője az eddigi másodedző, Fekete Ádám lesz.


"Körülbelül 120 millió forintos költségvetésünk van egy idényre. A következő szezonra levetítve ebből 60-70 millió már biztosítva van. Ez a mostani hitel elsősorban a bérek rendezésének és a nevezési díj kifizetésénekszempontjából fontos. Személy szerint nagyon bízom a város fellendülésében, amely a közeljövőben bekövetkezhet" - mondta Monok Tibor.

Az elöljáró azt is elárulta, hogy a csapatot az eddigi másodedző, Fekete Ádám irányítja majd. Segítője pedig a korábbi klasszis játékos Filipovics Gordan lesz.

Ha a béreket sikerül rendezni, akkor az együttes meghatározó játékosainak (Vojvoda Dávid, Hendlein Roland, Orosz László és Kiss Kornél) maradására is nagy esély van. Monok Tibor elárulta három utánpótlás-válogatott kosarast is figyelnek.

 


 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu