Farkasovszky súlyos sérülést szenvedett

Szerző: shLétrehozva: 2008. augusztus 30. 21:58
Harmadik lett a DKSE-Airport Debrecen férfi kézilabdacsapata a romániai Temesváron megrendezett nemzetközi tornán, de sajnos az eredmény hírértéke másodlagossá vált Martin Farkasovszky súlyos sérülése miatt.


A klub honlapja részletesen beszámol a svájci Thun elleni ma délelőtti mérkőzésen történt szerencsétlen balesetről. Kovács Mihály vezetőedző mesélte el a részleteket:

„Martin összefejelt az ellenfél egyik játékosával, és elájult. A mentősök a helyszínen infúziót kötöttek be neki, majd később több vizsgálaton is átesett az átlövő. Ezek eredménye több mint lehangoló: Martinnak eltörött az arcközép-csontja, a szemöldökcsontja pedig elrepedt.”

 

„Gilányi József szakosztályvezető a fiút hazavitte Kassára, ahol újabb vizsgálatok várnak rá, és csak ezt követően dől el, milyen beavatkozásokra lesz szükség. Mostani információnk szerint akár hat-hét hónapig is eltarthat Martin felépülése.”

 

A kétnapos viadalon a debreceniek döntetlent játszottak a házigazda Temesvár ellen, két góllal kikaptak a svájciaktól, és hárommal legyőzték a szerb Partizn Beograd gárdáját. A tornát a Temesvár nyerte, második lett a Thun, harmadik a DKSE, negyedik pedig a Patizán.

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu