Csurgói siker az újoncok rangadóján

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 24. 20:55
Csakúgy, mint másfél hete a debrecenieket, a Kecskemétet is szoros csata végén gyűrte le a Csurgó a férfi kézilabdabajnokságban. Az újoncok rangadóját 36-34-re nyerte a somogyi együttes. A hazaiak legjobbja Erdélyi volt, aki hét gólt dobott névrokona hálójába, a másik oldalon Berta jeleskedett, nyolc találatig jutott.



FÉRFI KÉZILABDA NB I, 4. FORDULÓ:
Csurgói KK – Kecskeméti Delfin KC 36-34 (19-18)
Csurgó, 700 néző. Vezette: Kisfalvi, Péli.
CSURGÓ: Nikolics - Fodor 3, Oláh 6, Kökény 2, Cifra 4, Császár 4, Vuckovic 2. Csere: Hudák (kapus), Szöllősi 2, Tóth J., Erdélyi P. 7, Szilágyi 6, Szabó, Kemény. Edző: Zsigmond György.
KECSKEMÉT: Erdélyi L. – Muhl 4, Veselinov 1, Dobardzijev 2, Kekezovics 9, Vujasin, Skribic 1. Csere: Kovács (kapus), Basarics, Berta 8, Tóth E. 5, Dengi, Bíró, Juhász 3. Edző: Kun István.
Hétméteresek: 11/6 ill. 3/3.
Kiállítások: 8 ill. 16 perc.

 

 

A két újonc összecsapására megteltek a csurgói sportcsarnok lelátói, és akik kilátogattak a helyszínre ismét jól szórakoztak. A találkozó végig szoros, kiélezett küzdelmet hozott,  a Kecskemét mindig egy kicsivel a hazaiak előtt járt.

 

A vendégek az 50. percben már három góllal is vezettek, ezután azonban nagyszerű hajrába fogott a házigazda. A csurgóiak előbb ledolgozták hátrányukat, majd a végén a maguk javára fordították az eredményt.

 

Zsigmond György tanítványai szeretik az izgalmakat: a Debrecent egy, a Kecskemétet pedig két góllal gyűrték le hazai pályán...

 

EDZŐSZEMMEL:
Zsigmond György: Amíg így védekezünk, addig csak a vakszerencsében bízhatunk. Örülök a két győzelmünknek, de sokat kell még dolgoznunk.
Kun István: Sajnos nem ez az első eset, hogy a hajrában vesztünk el egy mérkőzést. A Csurgó jól hajrázott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu