Bravúros győzelem Balatonfüreden

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 24. 20:06
A végig kiegyensúlyozott mérkőzésen a jobban hajrázó Balatonfüredi KC megérdemelten győzte le a tartalékos Dunaferrt a férfi kézilabda NB I 4. fordulójában. A két együttes végig fej-fej mellett haladt, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.


 

FÉFRI KÉZILABDA NB I, 4. FORDULÓ:
BALATONFÜREDI KC – DUNAFERR SE 29 - 27 (14 - 14)
Balatonfüred, 700 néző Vezette: Dobrovits Csaba, Tájok Péter
Balatonfüred: SZATHMÁRI J. - TOMBOR Cs. (10/1), Horváth R. , Kovács Gy., Kis Á. (1), FREY J. (9/4), Pásztor I. (1). Cserék: Szabó I. (kapus), Bakó N., Németh L., HORVÁTH Sz.(6), Mohácsi Á., Salamon Á. (2), Lelkes G. Vezetőedző: Velky Mihály
Dunaferr: Stochl R. – Szalafai G.(1), Bajusz S.(2/1), Zubai Sz.(4), Grebenár G. (4), Kemény J., Törő Sz. (9/2). Csere: Mikler R.(kapus), Sándor Á., Bakos D. (3), Benmiloud Y., Miss Z., Zubai G. (4), Hajdú G. Vezetőedző: Kolics János
Kiállítások: 8 p., ill. 6 perc. Büntetők: 7/5 , ill. 5/3 .
Az eredmény alakulása: 2. p.: 0-3, 7. p.: 4-4, 20.p.: 9-9, 25.p.: 11-10, 35.p.: 17-16, 40.p.: 19-20, 50.p.: 24-25, 55.p: 25-26.

 

A Balaton-partján teltházas mérkőzést még nem játszottak hétközben, de a vendégek eredményei vonzották a szurkolókat, akik meglepetést gyanítottak a találkozó előtt.

A vendégek jól kezdtek, és két perc elteltével már 3-0-ra vezettek, de nem sokkal később már egyenlő volt az állás (4-4).

A folytatásban a csapatok fej-fej mellett haladtak, így a szünethez 14-14-es állásnál érkeztek a felek.

A fordulás után is meglepően jól tartották magukat a hazaiak, és rendre magukhoz ragadták a vezetést. A balatonfürediek elsősorban Tombor és Frey remek játékának köszönhetően szerepeltek ilyen nagyszerűen. A két játékos összesen tizenkilenc gólt szerzett.

A hajrához érve a hazaiak koncentrációja nem lankadt, és játékosaik nem ijedtek meg a lehetőségtől, hogy legyőzhetik a dunaújvárosi alakulatot. Ez meg is történt, végül Velky Mihály alakulata két góllal megnyerte a találkozót.


EDZŐSZEMMEL:
Velky Mihály: - Tudtuk, hogy a legjobb tudásunk szerint kell játszanunk. Gratulálok a csapatomnak, nagyot küzdöttek, óriásit játszottak.
Kolics János: - Benne volt a mérkőzésben, hogy nehéz lesz, hiszen 1-1 játékosom hiányzott védekezésben és támadásban is. Sok hibát vétettünk, melyet megbosszult az ellenfél. Megérdemelten nyertek a fürediek.



 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu