Kovács Katalin Szegeden folytathatja

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 21. 13:56
Kovács Katalin egyelőre csak abban biztos, hogy a 2012-es londoni olimpiáig folytatja pályafutását, az azonban kérdéses, hogy melyik együttesben. Miután az MTK nem hosszabbítja meg decemberben lejáró szerződését, a kétszeres olimpiai bajnoknő több klubbal is tárgyal, közülük a Szeged lehet a befutó.


Kovács Katalin klubkálváriája a pekingi olimpia előtt kezdődött meg. Az ötkarikás játékokat megelőzően ugyanis nem klubja versenyzőivel készült, hanem átszállt egy másik hajóba. Ezt egyesülete, az MTK nem nézte jó szemmel, és később prémiummegvonással sújtotta a bajnoknőt.

 

Kovács ügye azonban ezzel nem zárult le, október nyolcadikán ugyanis a fővárosi klub közölte, hogy nem óhajtják meghosszabbítani december 31-én lejáró szerződését.

 

Az egyelőre még nem dőlt el, hogy hol folytatja Kovács, de a 32 éves versenyző biztosan nem vonul még vissza. A kiváló kajakos a 2012-es londoni olimpián még szeretne részt venni, és addig az edzéseket – akárcsak Peking előtt – Janics Natasával, Kozák Danutával és Szabó Gabriellával együtt kívánja elvégezni.

 

Kovács több klubbal is tárgyal, közülük a hírek szerint a Démász-Szeged VE együttese lehet a befutó. Még ha Kovács nem is folytatja náluk, Kozák akkor is a Csongrád megyeiekhez igazolhat, ugyanis az egyesület előrehaladott tárgyalásokat folytat a KSI-vel.

"Kovács Katalin nagy sportember, nagy értéket jelentene nekünk, de azt el kell mondanom, hogy bármi áron nem ragaszkodunk hozzá. A lényeg az, hogy Kovács és Janics Athénban és Pekingben is aranyérmes párosa együtt maradjon" - mondta Dervarics Attila, a szegediek elnöke.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu