Jégkorong MOL Liga: Saluga gólja jelentette a különbséget

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 28. 20:25
Martin Saluga hosszabbításban szerzett találata jelentette a győzelmet a HC Csíkszereda együttesének a jégkorong MOL Liga 15. fordulójában az NZ Stars ellen idegenben. Ezzel a sikerével a HC megerősítette vezető pozícióját a bajnokságban.


A listavezető erdélyiek a 6. helyet elfoglaló NZ Starshoz látogattak, és eredményes volt fővárosi hadjáratuk, hiszen a hosszabbítás perceiben sikerült megszerezniük a győzelmet Budapesten.

Az első harmadban még nem tudtak betalálni a csapatok, és a második harmadban is kiegyenlített játék folyt.  Magor Petres és a rutinos válogatott Kangyal Balázs váltott ekkor gólokat, majd Gröschl Tamás találatával a vezetést is megszerezték a hazaiak a harmadik játékrészben.

Az 51. percben Antal Zsombor egalizált, kiharcolva ezzel a hosszabbítást, ami valószínűleg megrendítette a Starsot, hiszen már nem tudtak felállni. A csíkszeredaiak viszont Martin Saluga góljával megszerezték a vezetést, és egyben a győzelmet is, amivel tovább erősítették vezető helyüket a bajnokságban.

JÉGKORONG MOL LIGA, 15. FORUDLÓ:
NZ STARS-HC CSÍKSZEREDA 2:3 (0:0, 1:1, 1:1, 0:1)
Gólszerzők: Kangyal, Gröschl, ill. Petres, Antal, Saluga
Kiállítások: 8 perc ill. 6 perc

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu