A végén csúszott el hokiválogatottunk!

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 8. 21:26
Az olaszok (6-1) és a horvátok (7-1) ellen aratott nagyarányú győzelem után utolsó mérkőzésének utolsó pillanataiban vérzett el a magyar jégkorong-válogatott a Pannon Kupán, s lett ezzel ezüstérmes a tornán. A szlovénok egy erősen kérdéses góllal nyertek.


JÉGKORONG PANNON KUPA, 3. FORDULÓ:
Szlovénia-Magyarország 3-1 (0-0, 1-1, 2-0)
Gólszerző: Kuznik (23.), Milovanovic (58.), Golicic (60.), illetve Holéczy (35.)

Egy öngólnak - ezt hokiban nem jegyzik - köszönhetően szerzett vezetést a szintén százszázalékos szlovén együttes a mieink elleni, döntőnek is beillő utolsó csoportmeccs második harmadában.

Kettős emberelőnyből aztán nem sokkal a középső játékrész vége előtt egyenlítettünk, de sajnos bármennyire is hajtott a magyar hokiválogatott, több találatra már nem futotta erejéből.

A befejező periódus hajrájában egy kapu előtti kavarodás után került a magyar kapuba a pakk, de a bíró mégis megadta az erősen vitatható gólt. A végén kitámadtunk, ezt pedig kegyetlenül kihasználta a vendégegyüttes.

Ted Sator fiai a második helyen végeztek, a harmadikon a világelithez tartozó olaszok zártak, miután a nap másik találkozóján 7-0-ra lemosták a negyedik horvátokat.

A Pannon Kupa végeredménye:
1. Szlovénia 9
2. MAGYARORSZÁG 6
3. Olaszország 3
4. Horvátország 0

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu