Hogyan kereshet kétmilliót egy ezressel?

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 16. 22:03
Nem kell mást tennie ehhez, minthogy egy internetes fogadóirodában ezer forintot tegyen – ami ugye nem nagy pénz a mai világban, még a gazdasági világválság közepette sem – arra, hogy a magyar jégkorong-válogatott megnyeri a svájci világbajnokságot!


Az, hogy ennek a kockázati tényezője is nagy, azzal most ne foglalkozzunk, egy fogadásban csak úgy lehet igazán nagyot keresni, ha ráérez valamire a fogadó és mer rizikózni!

Tehát, a magyar válogatott vb-aranyérmére 2001-szeres szorzóval fizetnek, természetesen ez a szám minden fogadóirodánál más és más, abban viszont megegyeznek, hogy a rangsor végén a legmagasabb jutalékkal mindig a magyar csapatot találhatjuk.

Azért jegyezzük meg: a franciákat például a vb-esélyeket illetően már velünk azonosan kezelik, ami azért dicséretünkre is válhat.

Csoportbeli ellenfeleink közül természetesen Kanada (3.00) a legelőkelőbb helyen rangsorolt csapat, ám nemcsak a négyesünkben, hanem a tizenhatos mezőny egészét figyelembe véve. Szlovákiát a hatodik (19.00), míg Fehéroroszországot (201.00) a kilencedik helyen jegyzik.

Ennek megfelelő a csoport végeredménye is, ott is Kanada (1.25), Szlovákia (3.55), Fehéroroszország (101.00) és Magyarország (501.00) a sorrend. Napok kérdése és kiderül: felvesszük-e a versenyt és ha igen, meddig egy nálunknál ötször, 141-szer vagy éppen a juharlevelesek esetében négyszázszor magasabbra rangsorolt együttessel.

A végső győzelemre Kanadát tartják a legesélyesebbnek a bukmékerek, mögöttük a címvédő oroszokat (3.25), valamint további két nagy hokinemzetet, a cseheket (5.00) és a svédeket (6.50) találhatjuk. A favoritokat a finnek követik (13.00), de már tízen felüli szorzóval.

Nagy rizikót aligha vállal fel valaki, ha úgy tippel, az aranyérmes idén is a Kanada-Oroszország-Svédország-Csehország négyesből kerül ki – no igen, a fogadásokban sem lehet velük-rajtuk, sokat keresni, lévén favoritok –, hiszen legutóbb 2002-ben Szlovákia szakította meg a hegemóniájukat, korábban pedig 1995-ben Finnország. Még a „hőskorból” van a briteknek egy, az amerikaiak két aranyérmük, aztán a nagy semmi, ami úgy általában a többieknek jut az érmekből. A csehszlovák és a szovjet sikereket betudtuk kegyesen a cseh és az orosz utódoknak.

A magyar csapat a vb-n az április 24-i nyitó mérkőzésen Szlovákia ellen lép majd pályára, utóbbi győzelmét 1.05-ös, a mieinkét 21-szeres oddszal adják, a rendes játékidőben, tehát hatvan perc alatt elért döntetlen – a vb-n mindenképpen dűlőre viszik a felek a találkozókat, jön majd a túlóra és a szétlövés – 12-szeres pénzt fizet.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu