A vb-jegyek fele már most gazdára talált

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 26. 21:28
Már két hónap sincs a svájci rendezésű férfi jégkorong-világbajnokság nyitányáig, a jegyek fele már most, elővételben elkelt. Erről Luciana Crameri, a szervező bizottság esemény- és marketingfőnöke nyilatkozott a honi szövetség honlapján, az icehockey.hu internetes oldalon.


A 73. világbajnokság mérkőzéseit Bernben, illetve Zürich-Klotenben rendezik, utóbbi helyen szerepel majd a Pat Cortina szövetségi kapitány által irányított magyar válogatott is, amely ellenfele a csoportkörben Kanada, Szlovákia és Fehéroroszország lesz.


Luciana Crameri asszony elárulta: a várakozásoknak megfelelően Észak-Amerikából egyelőre kisebb az érdeklődés az esemény iránt, Európában viszont annál nagyobb, hiszen ígéretük szerint több, érintett légiós is otthagyja rájátszásba jutó NHL-s klubját, hogy a válogatott rendelkezésére álljon. És persze a távolság is az öreg kontinens hokis szurkolóinak kedvez.


A vb-re négyszázötvenezer jegyet nyomtattak, amelynek majd’ a fele már el is kelt, míg a szervező bizottság háromszázezerben szabta meg a minimális jegyértékesítési határt. Nem merész dolog kijelenteni: nem kell önrevíziót tartaniuk a rossz előrejelzés és becslés miatt.


Ami számunkra különösen érdekes és örömteli: a magyar szurkolók eddig körülbelül kétezer jegyet vásároltak, így fokozott az érdeklődés a hetven év után újra az elitben szereplő magyar válogatott mérkőzései iránt idehaza. Tovább tart tehát a jégkorongláz!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu