Schumi ki akarta lökni Barrichellót

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 1. 19:44
A korábbi „fogadkozás” mit sem ért, legalábbis Michael Schumacher részéről, ugyanis a hétvégi brazíliai jótékonysági go-kart viadalon a szükségesnél jóval erőszakosabban támadta új „ellenségét”, az őt hetek óta bíráló Rubens Barrichellót. A Formula-1 német legendája azonban pórul járt, kiesett a második futamban, míg brazil vetélytársa megnyerte az összetett versenyt.


„Úgy tűnt, Michael háborúban érzi magát. Lehet, hogy megfeledkezett arról, Brazíliában tartózkodik. Rosszabbul is járhatott volna…” – mondta feldúltan Barrichello.

 

Tény, az elmúlt hetekben alaposan megromlott a kapcsolat a két rutinos pilóta között, ez elsősorban a dél-amerikainak köszönhető. Barrichello ugyanis az idei, szezonzáró Brazil Nagydíj után egy partin olyan dalt üvöltött, amelynek szövege szerint Michael Schumacher a saját neméhez vonzódik. A Honda versenyzőjéhez társult az eleinte vonakodó Felipe Massa, akiről eddig úgy tudtuk, kiváló kapcsolatot ápol Schumival.

 

A német sztár később megbocsátott Massának, de Barrichellóról egy szót sem szólt. A pályafutása végéhez közeledő brazil ezen olyannyira „felbátorodott”, hogy elárulta, a 2002-es Osztrák Nagydíj után kirúgták volna a Ferraritól, ha a hajrában nem engedi át a győzelmet akkori csapattársának, Michael Schumachernek.

 

Az utóbbi „vádat” sem kommentálta a kerpeni pilóta, de úgy tűnik, alaposan megsértődött egykori márkatársára. A hétvégi incidens legalábbis erre utal…

 

Persze, Barrichellót a győzelem is felvillanyozta, hiszen tréfásan arra kérte a szervezőket, hogy küldjék el a verseny felvételét a Hondához. A japán csapat egyelőre nem hosszabbított szerződést a versenyzővel, sőt sokak szerint erre nem is kerül sor, mert Bruno Senna igazol az istállóhoz.

 

A go-kart versenyen Barrichello mögött Lucas di Grassi és Massa lett még dobogós. Schumi összetettben a nyolcadik lett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu