Csapattársa is legyőzné Schumit!

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 4. 19:46
Nico Rosberg hétfőn bejelentette, harcolni fog azért, hogy ő legyen a Formula-1-es Mercedes GP első számú pilótája, még akkor is, ha csapattársa nem más, mint a hétszeres világbajnok Michael Schumacher.


„Tanulni szeretnék Michaeltől - és megverni őt! - hangzott a Stuttgarter Nachrichten hasábjain az ötödik F-1-es szezonjára készülő 24 éves Rosberg csatakiáltása. - Ugyanakkor persze nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy Schumi mindig megverte aktuális csapattársát. Én viszont nem szeretnék másodhegedűs lenni!”

A német pilóta azt is elmondta, hogy hatalmas kihívást jelent minden idők legjobbja ellen küzdeni, és nagyon örül annak, hogy a hétszeres világbajnok visszatér a versenyzők sorába. 

„Úgy gondolom, roppant izgalmas és érdekes szezon elé nézünk. Alig várom már, hogy elkezdődjön. Biztos vagyok benne, Schumacher negyven évesen sem veszített gyorsaságából. Még akkor sem, ha elkél majd néhány futam, hogy felvegye a ritmust.”

„Büszke vagyok arra, hogy én vezethetem az egyik Ezüs Nyilat, mentálisan pedig talán még sohasem voltam ennyire erős, mint most - fejezte be a nemrégiben Magyarországon is vendégeskedett szőke autóversenyző. 

Button: Motiváltabb vagyok, mint valaha
Míg Rosberg lélekben szívta fel magát, a jelenleg regnáló világbajnok, Jenson Button motivációt keresett ahhoz, hogy „ébren tartsa” azt a bizonyos lángot. 2009 világbajnoka úgy nyilatkozott, hogy a McLarennel idén újra a csúcsra tör.

„Természetesen nem lehet más célom, mint ismét világbajnokságot nyerni. Ez mindennél jobban motivál. Ám ebben a pillanatban még korai erről beszélni. Most nagyon fontos hetek állnak előttünk, keményen kell készülnünk a bajnokságra.”
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu