Massa visszatért a versenypályára!

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 29. 18:01
A már napok óta edzésben lévő Felipe Massa ismét versenyautóba ült! Júliusi koponyasérülését követően először. A Formula-1-es világbajnokságon harmadik helyen álló Ferrari brazil pilótája egyelőre még csak egy gokartban merészkedett vissza az aszfaltra hazájában, Sao Paulóban.


Reménykedtünk, hogy eljön majd ez a pillanat. Mármint a júliusi Magyar Nagydíjon súlyos balesetet szenvedő Massa visszatérése. Az akkor életveszélyes koponyasérülésekkel kórházba szállított versenyző szerencsére szinte teljesen felépült, és akár a pályafutását is folytathatja.

Jó úton jár tehát, az első lépést pedid Sao Paulóban tette meg. A dél-amerikai pilóta helyi beszámolók szerint az eső miatt mindössze hat kört ment, és barátja, Thiago Camilo a blogoldalán úgy írja, Massa jól érezte magát vezetés közben. 

A Ferrari versenyzője napok óta a konditeremben izzad, majd hamarosan istállója főhadiszállásán szimulátorral teszi meg a következő lépéseket. A gokart azért marad, Massa ugyanis novemberben és decemberben is elindul egy-egy versenyen ebben a géposztályban. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu