Magyar szponzor „repíti” a Williamst

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 7. 10:28
Immár hivatalos: a hétvégi Spanyol Nagydíjtól kezdve a Hell energiaitalt forgalmazó cég, a CandyGlobe Magyarország Kft. Is támogatja a Formula-1-ben szereplő Williams-csapatot, Nico Rosberget és Nakadzsima Kazukit. A megállapodást több hetes előkészítés és tárgyalássorozat előzte meg. A számos országban jelenlévő cég korábban az idei sorozat első számú csapatával, a Brawn GP-vel is egyeztetett.


„Elégedett vagyok azzal, hogy jelentős szerződést kötöttünk a Hell Energy Drinksszel. Erős alapot szolgáltatunk a cég nemzetközi üzleti terveihez és céljaihoz” – jelentette ki Frank Williams, az istálló névadó tulajdonosa és vezetője.

Az Európában, Ausztráliában és Ázsiában is terjeszkedő cég az F-1 révén kíván betörni Kínába és Oroszországba.

„A Hell piacvezető terméknek számít több olyan olyan országban, amelyekben már jelen van. Arra számítunk, hogy az AT&T Williams csapattal kötött szponzorációs programunk révén jelentősen megerősíthetjük növekedésünket” – jelentette ki Tomas Grosch, a CandyGlobe nemzetközi stratégiai igazgatója.

A Hell logóját a Williams-autók hátsó szárnyain láthatjuk majd, továbbá a boxutcában tevékenykedő szerelői gárda overallján is kitüntetett helyen szerepel majd a termék reklámja.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu