Honda: Nincs fény az alagút végén!

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 23. 13:55
A Honda Racing a szakadék szélén: a neves japán F1-istálló vezetői hétfőn bejelentették, nincs komoly vevő a láthatáron.. Az utóbbi hetekben a Virgin-cégcsoport képviseletében Richard Bransonnal, illetve az F-1-es nagyfőnök Bernie Ecclestonnal is tárgyalt a csapat, előrelépés mégsem történt. A tulajdonos Honda Motor Company december elején jelentette be, kivonul a Formula-1-ből.


A Hondánál december óta tart a végkiárusítás, a kálváriának hamarosan véget kell érnie, mivel vészesen közeledik a Formula-1-es világbajnokság idénynyitója, és már bőven benne vagyunk a tesztidőszakban. A versenyek között már nem lesz lehetőség gyakorlásra.

A motorszállító Mercedes Benz ráadásul hétfőig adott határidőt a japánoknak, hogy új tulajdonost találjanak.

A Honda Motor Company vezérigazgatója, Fukui Takeo - aki idén nyáron hagyja el a süllyedő hajót - a Reuters hírügynökségnek elmondta, számos komplikáció merült fel a tárgyalások során, és nagyon úgy tűnik, hogy nem fut be időben érdemi ajánlat az istálló megvásárlására.

A News of the World információi szerint Bernie Ecclestone mentő kezét sem fogadták el, aki 100 millió font értékben vásárolta volna ki a menedzsment-jogokat.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu