„Esélytelen vagyok a Hungaroringen"

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 27. 15:41
Robert Kubica szerint a csodával lenne határos, ha versenyben lenne a győzelemért a hétvégi Formula-1-es Magyar Nagydíjon. A Renault pilótája úgy véli, inkább hátra, mintsem előre kell tekintgetnie.



Robert Kubica a legközelebb még a szezon elején, Ausztráliában állt ahhoz, hogy futamot nyerjen, ám be kellett érnie a második hellyel. A Hungaroringen sem számít arra, hogy megtörik ez a sorozat.

„A pálya jobban fekszik majd nekünk, mint Németországban, és remélem, ezúttal közelebb tudok férkőzni az élbolyhoz. Múlt vasárnap inkább hátrafelé kellett tekintgetnem, nagyon sűrű volt ott a mezőny. Nem vagyok benne biztos, hogy ez másképpen fest majd Magyarországon" - mondta a lengyel az Autosport szaklapnak.

A Renault pilótája úgy nyilatkozott, Hockenheimben már az autó határait feszegette, azaz nem rajta múlik, lesz-e bármilyen befolyással az elöl zajló küzdelemre.

Kubica már azzal elégedett lenne, ha az első tízben végezne a Magyar Nagydíjon, és pontszerző helyet csípne meg.

A lengyel összetettben a hetedik helyen áll a világbajnoki versenyben 89 ponttal.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Furcsa Alonso-győzelem, Massa elengedte
VIDEÓ! Különös előzés után Fernando Alonso nyerte a Formula-1-es világbajnoki sorozat Német Nagydíját, miután csapattársa, a nagyot rajtoló és sokáig vezető Felipe Massa a futam 49. körében látványosan lelassítva elengedte az...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu