Aláírta szerződését a Renault pilótája

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 22. 17:13
Szerdán a Renault F1-es csapata megerősítette, hogy kétéves megállapodást kötöttek Vitalij Petrovval. Az orosz versenyzőtől egyértelműen jobb teljesítményt várnak a következő szezonban, Eric Boullier csapatfőnök azonban bízik benne, hogy jó döntést hoztak.


 

"Nagy örömömre szolgál, hogy bejelenthetem: Vitalij továbbra is velünk marad, így a következő két esztendőben építhetünk majd a 2010-es szezonra. Az egész csapat keményen dolgozott az elmúlt hónapokban, hogy javítsuk a versenyképességünket, amihez elengedhetetlen a stabil versenyzőpáros - nyilatkozta Boullier.

Maga Petrov is nagyon örült a megállapodásnak, ám azt elismerte, hogy az idei évadban meglehetősen nagy volt rajta a nyomás: "Nagyon boldog vagyok, hogy továbbra is a csapatnál maradhatok. Sokat tanultam a sportágról, a pályákról és az autóról is, bízom benne, hogy ezek a tapasztalatok sokat segítenek majd nekem a jövőben."

Az orosz pilóta újonc évében 27 pontot gyűjtött, ezzel a 13. helyen végzett a pontversenyben, míg csapattársa Robert Kubica 136 egységet gyűjtve a 8. lett az egyéni rangsorban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu