Német sajtó: Kimi aláírt a Ferrarihoz

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 10. 12:22
Német sajtóértesülések szerint Kimi Räikkönen, a Lotus finn pilótája hétfő este aláírta új szerződését a Ferrarival, amellyel 2007-ben világbajnoki címet nyert. Az ügyben valóban sok a pletyka, de a forrás igen határozottan állítja, hogy az aláírás megtörtént.


 

A Sport Bild már nem is feltételes módban írja meg a szenzációs hírt, és nem is fogalmaz árnyaltan, hanem tényként közli a megállapodás létrejöttét. Az újság szerint Kimi Räikkönen, a Lotus 33 éves finn pilótája visszamegy a Ferrarihoz, amellyel 2007-ben világbajnok lett.

A német lap szerint kedden hivatalosan is bejelentik a szerződés tényét, így pont kerül a találgatások végére, hogy ki ül Felipe Massa helyére a maranellói csapatban. A brazil nem hozta a várt eredményeket, a finn csatlakozásával viszont komoly rivalizálás várható a csapaton belül a két világbajnok, Räikkönen és Fernando Alonso között.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ferrari: Massa év végén repül
Finn sajtóforrások szerint a Ferrari Formula-1-es csapata már eldöntötte második számú pilótájának sorsát: nem hosszabbít a brazil Felipe Massával, és a döntéssel még az Olasz Nagydíjat sem várta meg, mint eredetileg ígérte....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Vettel behúzta a negyedik vb-címet is?
Mivel a 2013-as Formula-1-es Olasz Nagydíj a világbajnoki címvédő Sebastian Vettel győzelmét hozta, a riválisoknak vajmi kevés esélyük maradt arra, hogy megakadályozzák a német negyedik világbajnoki címét. Az egyetlen kihívó...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu