"Fernando és Kimi segítik majd egymást"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 12. 20:40
Merészet húzott a Ferrari Kimi Räikkönen leigazolásával, új probléma merülhet fel: a csapaton belüli rivalizálás is nehezítheti az előrelépést. A főnök Stefano Domenicali nem aggódik, szerinte a stratégia nem változik, aki esélyesebb a vb-címre, azt segítenie kell a másiknak.


Két világbajnok, két nagy egyéniség egy istállónál, két dudás egy csárdában. Az Alonso-Räikkönen párosítás kockázatokat is rejt magában, ám a csapatfőnök szilárd meggyőződése, hogy a lehető legjobb döntés született.

"Semmi sem változik a csapat stratégiáját tekintve. Mindenki egyenlő esélyekkel indul, aztán a futamsorozat egy bizonyos pontján, a ponttáblázatnak megfelelően határozunk. Ez mindig is így volt a Ferrarinál."

"Tehetség, ügyesség, elszántság és rutin kell a sikerekhez, ebből a szempontból keresve sem találhattunk volna jobb partnert Alonsónak. A lehető legjobb párossal indulunk neki 2014-nek. Szó sincs arról, hogy ez a döntés egyben Alonso kritikája. Nem az egyén szabja meg, kit és mikor igazolunk, hanem a csapatérdek."

Domenicali azt is mondta, Alonso kulcsember a Ferrarinál, és még sokáig az is marad. Biztos benne, hogy a spanyol kalaplengetve üdvözölte a finn érkezését, mert ő is tudja, hogy erősebb szereposztással neki is több esélye lesz a világbajnoki győzelemre.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu