Alonso: Hülkenberg az egyik legjobb

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 21. 18:53
Fernando Alonso, a Ferrari spanyol Formula-1-es pilótája szerint a mostani mezőny egyik legjobbja Nico Hülkenberg, a Sauber német versenyzője, aki szerinte végre megérdemelné, hogy egy nagycsapathoz kerüljön, és érdemben tudjon küzdeni a világbajnoki címért.


 

Nico Hülkenberg 2013-es Formula-1-es szezonja kicsit nehezen indult be a Sauber volánja mögött, de az év második felében meggyőzően versenyzett, többször végzett pontszerző helyen, és kis híján dobogóra is állhatott.

A 26 éves német pilóta az októberi, Koreai Nagydíjon elért negyedik helye Fernando Alonsót, a Ferrari kétszeres világbajnok pilótáját is meggyőzte, aki szerint végre más is észreveszi azt, amit ő már régóta mondogat.

"Számomra Nico az egyik legjobb pilóta a rajtrácson - mondta a spanyol Interlagosban. - Én ezt már három éve hangoztatom, és most úgy tűnik, végre mások is felfedezik. Remek munkát végez, ez nekem nem meglepetés."

"Sőt, már 2010-ben is kiválóan dolgozott a Williamsnél. Óriási tehetségre vall az, hogy anno Brazíliában pole pozíciót tudott szerezni Sebastian Vettel előtt, ráadásul kifejezetten nehéz körülmények között. Nagyon remélem, hogy idővel végre versenyképes autóban fog ülni."

Nico Hülkebnerget eddig az egyik legesélyesebb jelöltnek tartották a Lotus egyik 2014-es autójába, amely Kimi Räikkönen távozása miatt megürült, de mivel a csapat és a Quantum Motorsport tárgyalásai a jelek szerint kútba estek, a pilóta helyzete is bizonytalanná vált.

A Force India a másik lehetőség, harmadikként pedig a svájci Sauber már jelezte, hogy Hülkeberg maradhat, ha szeretne, az egyik ülést fenntartják neki, legalábbis egy ideig...

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Alonso: A második hely sem reális
Fernando Alonso a Ferrari jelenlegi formáját elnézve azt is túl ambiciózusnak tartja, hogy csapatával megcsípje a Formula-1-es konstruktőri világbajnokság második helyét....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Eladó Schumi első világbajnok F1-autója
Elárverezik azt az 1994-es Forma-1-es Benetton-Fordot, amellyel a hétszeres világbajnok német Michael Schumacher pályafutása első vb-diadalát aratta....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Vettel diadalával már Schumi előtt
Hozta a megszokott forgatókönyvet a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, aki rajt-cél győzelmet aratott a Formula 1-es Amerikai Nagydíjon, ezzel átadta a múltnak Michael Schumacher és Alberto Ascari rekordját. Ez volt...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu