Vettel tovább flörtöl a Ferrarival

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 15. 20:44
Már sokan elmondták, legutóbb maga Fernando Alonso és édesapja: a száguldó cirkusz szerelmesei sokszor többre tartják a világbajnokoknál azt a versenyzőt, aki eltöltött hosszabb-rövidebb időt a Ferrarinál. Tény, a maranellói csapat nimbusza „verhetetlen”, ezt meg akarja tapasztalni a Formula-1 történetének legfiatalabb világbajnoka is!


 

Sebastian Vettel már tavalyi is elárulta, ha tehetné, akkor előbb-utóbb a Ferrarihoz igazolna. Persze a Red Bullnál is értesültek az ifjú német bálvány álmairól, világbajnoki győzelme után gyorsan meg is emeleték a fizetését…A Vörös Bika vezetői azóta is hangoztatják, Seba addig náluk marad, amíg sikerre esélyes autóval versenyezhet.

De a szív „hangjaival” nyilván az osztrák istálló sem versenghet, Vettel pedig ismét megismételte: mindenképpen ki akarja próbálni magát az olaszoknál.

„Boldog vagyok a Red Bullnál, de a Ferrariról álmodom. Saját zsebből fizetnék egy éves szabadságot Alonsónak, hogy enyém lehessen a vörös gép ” – jelentette ki a tavalyi világbajnok.

Az olasz sajtó már a tavalyi szezon hajrájában is pedzegette, hogy Maranellóban nyitottak Vettel szerződésére. Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke egyenesen biztos abban, hogy valamikor megszerzik a villámgyors németet.

„Szeretnék a dobogóra állni Monzában a Ferrari versenyzőjeként! Remélem, egy nap a garázsomban is áll majd egy Ferrari. Rengeteg olasz szurkolóm van, pedig a Red Bullnál szerepelek” – tette hozzá Seba Vettel.

Vettel szerződése 2011 év végén jár le, de a kontraktusában rögzített opció további egy éves kontraktust biztosít.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu