Már viccelődik Robert Kubica!

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 15. 13:10
Hál’istennek, erre várt a sportvilág! A legfrissebb jelentések szerint egyre jobban érzi magát a február 7-én súlyos ralibalesetet szenvedett Robert Kubica, sokat mosolyog, viccelődik látogatóival. Az orvosi stáb szerint a vártnál gyorsabban gyógyul a lengyel F1-es versenyző, akire szerdán újabb műtét vár.


 

Hétfőn reggel a lengyel TVN24 televíziós-csatorna még arról számolt be, hogy a krakkói pilóta pszichikai és fizikai állapota is romlott. Ezt állította legalábbis Robert Kubica menyasszonya, majd hamarosan visszavonta állításait. Az olaszországi kórház már hétfőn délután rohamos javulásról tájékoztatott, a helyzet pedig kedden még jobb.

Daniel Morelli menedzser szerint minden jel arra mutat, kiválóan sikerült az eddigi két műtét, bőven van ok az optimizmusra. Kedden újabb Formula-1-es versenyző, a Red Bullt erősítő Mark Webber látogatta meg barátját Pietra Liguréban, az eszmecsere remek hangulatú volt.

„Hosszan beszélgettem Roberttel, folyamatosan viccelődtünk. Nem csak a fizikai állapotáról és a gyógyulás fázisairól esett szó, hanem kielemeztük a legutóbbi Formula-1-es tesztet, amelyet a spanyolországi Jerezben rendeztek” – nyilatkozta Daniel Morelli.

A menedzser elárulta, a rehabilitáció első etapjára a baleset óta Kubica „otthonának” számító Santa Corona-kórházban kerül sor.


„A lehető legjobb ellátásra lesz szüksége, ezért maradunk ebben a kórházban. Nincs jobb megoldás. Így ugyanis folyamatos kapcsolatunk lesz a specialistákkal és azzal az orvosi csoporttal, amelyik műtötte őt. Ez nagyon fontos a rehabilitáció első fázisában” – tette hozzá Morelli.

A menedzser nem kommentálta azokat a híreket, hogy az olasz rendőrség kihallgatta-e már Kubicát a balesetről.

„Most nem ez az elsődleges számunkra! Persze hasznos, hogy az ügyészség már vizsgálódik, természetesen bármikor a hatóságok rendelkezésére állunk. De úgy vélem, Robertnek nincs sok mondanivalója…”

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ismét intenzív osztályon Kubica
HELYSZÍNI VIDEÓKKAL!!! Kikerült az intenzív osztályról Robert Kubica, akit a múlt vasárnap súlyos sérülésekkel szállították kórházba, majd egy napig mesterséges kómában tartottak, miután a falnak ütközött a Ronde di Andora...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu