Kimi Räikkönen a Williamshez tart?

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 23. 12:02
Alaposan felforgatta a száguldó cirkusz világát az a hír, hogy a 2007-ben világbajnok Kimi Räikkönen mégis fontolgatja a visszatérését. Az F1-et a 2009-es szezon után elhagyó finn versenyző állítólag már tárgyalt is az egyik nagy múltú csapattal.


 

A nemzetközi szaksajtó úgy tudja, az elmúlt két szezon jelentős részét ralizással töltő pilóta a monzai Olasz Nagydíj előtt meglátogatta a Williams gyárát. Állítólag tárgyalt is az esetleges visszatérésről.

A Williams régóta küszködik, meg sem közelíti korábbi hatalmas sikereit. Az utóbbi időben már fizetős pilótákat is alkalmazott, hogy kitömje a lyukakat a költségvetésében. Nyilvánvaló, Räikkönen nem utalna pénzt a csapatnak, viszont megmozgatná a lehetséges befektetőket.

Az idei szezonban a venezuelai Pastor Maldonado és a veterán Rubens Barrichello alkotja a Williams kettősét. A brazil versenyzőt egyelőre nem aggasztja a Räikkönen-pletyka.

„Ez a pletykák ideje, ez nem is kérdés. A twitteremre is zúdulnak a szurkolók különböző kérdései. Bármit is híresztelnek rólam, az biztos nem igaz. Ezért más híreszteléseket sem kommentálok. Még a családtagjaim is azokról az őrült pletykákról kérdeznek, amelyeket az újságokban olvastak…” – mondta Barrichello, aki jövőre is szerepelni akar az F1-ben.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu