Újra magyar a világ legerősebb embere

Létrehozva: 2012. február 7. 19:58
Fekete László után újra magyar a világ legerősebb embere. A 2011-es Erősemberek Bajnokok Ligája a vajdasági Katona Ervin győzelmével ért véget, miután a szabadkai versenyző a harmadik helyet szerezte meg a sorozat utolsó tornáján.


 

Katona Ervin 35 esztendős vajdasági férfi.
 A versenyző saját bevallása szerint nincs csúcsformában, ennek ellenére a hétfői szarajevói megmérettetésen harmadik helyezést ért el. Katonának a hetedik hely is elég lett volna az összesített verseny megnyeréséhez.

A BL-nek 12 állomása volt, és az összesített eredmények alapján Katona Ervin 30 ponttal előzte meg a második helyezett litván Žydrūnas Savickas-ot, és 74 ponttal az iráni Laurence Shahlaei-t.

A világ legerősebb embere újvidéki edzőtermében készült nap mint nap a megmérettetésre. A győzelem érdekében 20 kilót le is adott az utóbbi időben, de még így is 145 kilót nyom. A Borsnak azt mesélte, ahhoz, hogy formában maradjon, annyit kell ennie, mint egy négytagú családnak.

Naponta két kilót, négy-öt liter joghurtot vagy fél kiló túrót eszik. Csak ételekre 200 ezer forint körüli összeget költ havonta.

Nyár óta egyébként kettős, magyar-szerb állampolgár, és azt mondja, mérhetetlenül zavarja, hogy sokan szerbként könyvelik el.

Címkék: Fekete László
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu