Rejtélyes kazah hívta ki Erdei Zsoltot

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 13. 11:28
Világbajnoki mérkőzést akar Bejbut Sumenov a félnehézsúlyú ökölvívás egyik legérdekesebb figurája. A mindössze nyolc profi meccset jegyző kazah már számos ex-világbajnokot megvert rövid karrierje során és sokak szerint esélyes lehet a kategória jelenlegi bajnokai ellen is. Sumenov a hétvégén a Joe Calzaghet is leütő Byron Mitchellt győzte le könnyedén.


"Nagyszerű meccset vívtam otthon és ezért külön köszönet illeti Byron Mitchellt, aki késői beugróként elvállalta a találkozót. Ő továbbra is egy csupaszív bajnok és ezt most bizonyította a ringben” – kezdte a kazah bokszoló.

 

„Hálás vagyok, hogy az IBA bajnoka lehetek, de most még több kihívást keresek. Tényleg akarok egy meccset Erdei Zsolt vagy Hugo Hernan Garay ellen. Remélhetőleg rövidesen megkapom a lehetőséget, hogy világbajnoki címét bokszolhassak” - nyilatkozta az összes számottevő bokszmagazinnak Sumenov.

 

Erdei Zsolt utoljára január kilencedikén védte meg vb-övét Jurij Barasjan ellen. Az igazsághoz tartozik, hogy ellenfele, kétszeri mérlegelés során sem tudta teljesíteni a súlyhatárt, így „Madár” mérközés nélkül lett újra világbajnok

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu