Pistorius lelőtte a barátnőjét

Szerző: SHLétrehozva: 2013. február 14. 09:48
A dél-afrikai rendőrség megerősítette azokat az egybehangzó sajtóértesüléseket, melyek szerint Oscar Pistorius éjszaka lelőtte barátnőjét, akit betörőnek hitt. A művégtagokkal versenyző atlétát jelenleg is kihallgatja a rendőrség.


 

Oscar Pistorius hajnali négy és öt óra között négy lövést adott le barátnőjére közös pretoriai otthonukban, a 30 éves nő azonnal életét vesztette.

A rendőrség további információval nem szolgált, sajtóértesülések szerint jelenleg is folyik a műlábakkal versenyző atléta kihallgatása.

A dél-afrikai sajtótermékekben az olvasható, Pistorius véletlenül végzett az éjszaka leple alatt betörőnek hitt barátnőjével, akit a karján és a fején talált el.

A sportoló állítólag rettegett a betolakodóktól, házát valósággal elbarikádozta, és az ottani szokásoknak megfelelően fegyvert is mindig tartott maga mellett.

Reeva Steenkamp híres helyi modell volt, akinek képei rendszeresen szerepeltek a férfimagazinokban.

Pistorius nyáron az olimpián és a paralimpián is rajthoz állt Londonban, előbbin 400 méteren elődöntőbe került, utóbbin 400-on és a 4x100-as váltó tagjaként aranyat, 200-on pedig ezüstöt nyert.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu