Overdose-nak nem ízlett Orbán almája

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 18. 14:35
Lehet, inkább naranccsal kellett volna megetetnie Orbán Viktornak Overdose-t, mert a vasárnap első és minden bizonnyal utolsó itthoni fellépésén részt vevő négyéves magyar „csodafegyvernek” nem igazán volt fogára való az ajándékba kapott alma.


Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kíváncsisággal fűszerezett izgalommal látogatta meg csütörtökön Overdose-t, aki vasárnap délután hat óra magasságában idehaza is megmutatja, mit is tud valójában. A Kincsem Parkbeli megméretés előtt a politikus vizitált a lónál.

 

„Vannak olyan dolgok, amik csak egyszer adatnak meg az ember életében - kezdte Orbán Viktor az index.hu-nak adott nyilatkozatában. - Magyar ló, Magyarországon! Becsüljük meg, és igenis legyünk büszkék arra, hogy van egy Overdose-unk. Ki kellett jönnöm, hogy személyesen is tiszteletemet tegyem ez előtt a csodálatos állat előtt.”

 

A pártvezér a megismerkedést követően meg is etette a négylábút, ám Overdose kissé makacs módon, eleinte húzódzkodott a falatoktól. Az almadarabkákkal nem volt kibékülve, bár a „sztárallűrt” és némi simogatást követően azért csak elfogadta az étket.

 

Az alagi látogatás kellemes hangulatban, mondhatni baráti légkörben zajlott le, Orbán Viktor a csodaló gazdájával, Mikóczy Zoltánnal, Overdose trénerével, Ribárszki Sándorral, valamint a ló munkalovasával, Budinszky Barbarával is kedélyesen elbeszélgetett. Az összejövetelen Balogh Gábor öttusa-világbajnok és Lázár Vilmos fogathajtó is részt vett.

 

A hétmilliós összdíjazású, ezerméteres egyenes futamot vasárnap rendezik a Kincsem Parkban, a belépés ingyenes, a szervezők húszezer embert várnak.

A program 14 órakor kezdődik, 10 futam lesz, Overdose 18 órakor, a 9.-ben fut, s ezt a Tv 2 élőben közvetíti.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu