Overdose megistenült Budapesten!

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 19. 18:05
Nincs rá szó, nincs rá kifejezés: Overdose a világ legjobb sprintere, a mi lovunk! A magyar telivér húszezer tomboló magyar szurkoló előtt fantasztikus futással könnyedén győzött a Kincsem Parkban megrendezett felhozóversenyen!


Mindenki erre a pillanatra várt.

 

Családok, öregek és fiatalok, szerelmespárok és baráti társaságok lélegzetvisszafojtva türelmetlenkedtek a Kincsem Park nyárias verőfényében. Húszezer ember - ennyien emberemlékezet óta nem voltak Magyarországon lóversenyen.

 

Aztán valamivel fél hat után feltűnt a paripa. A CSODALÓ. A mi csodálatos négylábú teremtményünk. Nem látszott rajta izgalom, nyugodtan, tekintélyt parancsolóan várta a sorát, a hazai megméretést.

 

Az emberek minden léptét megtapsolták, a nyeregből pedig fülig érő szájjal integett a világ legjobb zsokéja, Cristophe Soumillon. A belga hajtó - aki az ezt megelőző futamban is rajthoz állt és győzött - piros-fehér-zöld szerelésben tudatta a földkerekséggel: ma Magyarország ünnepel.

 

Rengeteg ember volt kíváncsi Overdose-ra (a kép jobb szélén)
 

 

2009. április 19., délután hat óra. A lovak a startgépben, középen 1-es számmal a nap fénypontja. Overdose.

 

A kapuk hirtelen megnyílnak, majd előbukkannak a paripák. Az első métereken fej-fej mellett haladnak a nyolcak, a táv felénél, ötszáz méteren pedig mintha megindulna Overdose. Igen, ő az!

 

Háromszáz méternél, a főlelátó elé érve aztán robbant - azok a fantasztikusan erőteljes mellső lábak... - és jön, jön, jön, hogy ezt követően tíz, de ki tudja, sok hosszal elszakadva a mezőnytől, királyi pompában vágtasson át a célvonalon.

 

Magyarország ünnepel. Overdose megkoronáztatott.

 

Overdose újra büszkévé tette a magyar népet!  

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu