Májusban bunyózik a bokszlegenda!

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 22. 13:44
Megszületett a megállapodás a jelenkor legjobb profi ökölvívójának tartott Manny Pacquiao és az amerikai Shane Mosley menedzserei között: a két bokszoló május 7-én a Las Vegas-i MGM Grandben csap össze egymással.


Bob Arum, a Fülöp-szigeteki sztár promótere elmondta, hogy Pacquiao három lehetséges ellenfél közül választott, s azért döntött a korábban három kategóriában is világbajnok veterán Mosley mellett, mert jóval ismertebb mint Juan Manuel Marquez vagy Andre Berto.

"Nagyon érdekes és izgalmas mérkőzés lesz, ebben biztos vagyok. Mosley tapasztalt, gyors ökölvívó." - nyilatkozta Arum, hozzátéve, hogy "Pac-Man" nagy álma továbbra is az, hogy Floyd Mayweather ellen lépjen szorítóba, ám a veretlen amerikai képviselői hosszú ideje nem keresték őket.

A profi pályafutása során eddig 52 győzelmet, 3 vereséget és 2 döntetlent jegyző Pacquaio legutóbb novemberben lépett szorítóba, akkor egyhangú pontozással verte Antonio Margaritót, míg Mosley (46 győzelem, 6 vereség, 1 döntetlen) szeptemberben végzett döntetlenre Sergio Morával.

Mosley egyébként néhány héttel ezelőtt kijelentette, esélyesebb érzi magát a filippínó sztárnál, hiszen nagyobb ütőerővel rendelkezik, s jól kiismerte a védekezését is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Pacquiao még három évig bokszol
Még három évig szeretne bokszolni a jelenkor legjobb profi ökölvívójának tartott Manny Pacquiao. A 32 éves Fülöp-szigeteki sportoló közölte, hogy 35 éves kora után már biztosan nem lép kötelek közé. ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ismét megkoronázták a bokszlegendát
Nem okozott gondot a nála lényegesen magasabb és nehezebb Antonio Margarito legyőzése Manny Pacquiao számára, aki egyhangú pontozással karrierje 52. profi győzelmét aratva megszerezte a WBC (Boksz Világtanács) nagyváltósúlyú...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu