Európa-csúcsot úszott Cseh

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 13. 17:56
Európa-csúcsot jelentő, 1:52,85 perces idővel nyerte Cseh László a 200 méteres vegyesúszást a Százhalombattán zajló rövid pályás országos bajnokságon. A sportoló a saját, 2007 decemberében, Debrecenben felállított rekordját adta át a múltnak.


Amint az várható, valóságos csúcseső zúdult a százhalombattai uszoda eredményjelzőjére: az országos bajnokság nyitónapján jóformán könnyebb volt lajstromozni azokat a számokat, amelyekben nem dőlt meg meg a legjobb időeredmény. Mi több, Cseh László jóvoltából sporttörténelmet láthattak a nézők, hiszen először dőlt meg magyar bajnokságon a rövidpályás Európa-rekord.

Cseh 200 vegyesen húzott bele ugyancsak: saját, még a 2007-es debreceni kontinensviadalon elért időeredményét adta át a múltnak: 14 századdal javította meg akkori idejét (az új csúcs: 1:52.85). „Nagyjából ezt vártam magamtól, pontosabban azt, hogy jól fog menni – az Európa-csúcs azért egy kis meglepetés, még nekem is. A pillangó-háton még van mit javítani az Eb-ig, és gyorson is hajrázhatnék keményebben... Nagyjából ennyi“ – mosolygott Cseh, jelezve, hogy azért maradt még benne jócskán a kiváló produkciót követően. Ezt igazolandó a napzáró vegyesváltó kezdőembereként 50 háton is megdöntötte az országos csúcsot.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu