Erdei tökéletes állapotban van

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 4. 10:21
Erdei Zsolt - állítása szerint - a megfelelő edzéseknek és táplálkozásnak köszönhetően nem kellett fogyasztania a vasárnap hajnalban esedékes Byron Mitchell elleni ütközete előtt. A magyar bokszoló 78,9-cel, az amerikai 80,9 kilogrammal mérlegelt Atlantic Cityben, a Caesars Palace Hotelben, pénteken.



Mitchell a mérkőzés lekötésekor kért 1,36 kilogrammnyi súlyengedményt, amelyet ki is használt, 80,9 kilogrammal mérlegelt. Erdei alatt 78,9 kilogrammot mutatott a mérleg. 

A félnehézsúly felső határa egyébként 79,3 kg.

Madár elmondta, a megfelelő edzéseknek és táplálkozásnak köszönhetően hetek óta tartja a kívánt súlyát, jó állapotban várja a - magyar idő szerint - vasárnap hajnalban esedékes meccset. A korábban két súlycsoportban is világbajnoki címig jutott Erdei amúgy nagyon szimpatikusnak találja az amerikai ellenfelét, a mérlegelés végén össze is ölelkezett vele.

A ringben ugyanakkor nyilván nem kegyelmez. Annál is inkább, mert győzelme esetén jó esély van arra, hogy megmérkőzzön a Boksz Világszövetség (WBA) világbajnokával. Beibut Sumenov néhány nappal korábban jelezte, az év végén - az HBO vagy a Showtime égisze alatt - szívesen összecsapna Erdeivel, amennyiben Mitchell ellen is megőrzi a veretlenségét.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu