Bond, Senor Bond járt Brazíliában

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 7. 21:58
A színfalak mögött is komoly harc folyik a 2016-os olimpiai rendezésért. Sőt, ott folyik csak az igazán nagy csata, amelybe brazil vádak szerint a konkurens spanyolok nem átallottak kémet is küldeni Rio de Janeiróba!


A meggyanúsított illető – név szerint Simon Walsh – korábban az EFE spanyol hírügynökségnél dolgozott, jelenleg viszont a pályázó madridi biztosságban jut neki feladat és szerep.

A Rio de Janerio-i biztosság szerint a spanyol újságírónak hamis hírügynökségi akkreditációja volt, amellyel aztán le is bukott. Feladata a brazilok szerint az volt, hogy a Dél-Amerikába terepszemlére érkező NOB-megfigyelőktől szerezzen be minél több információt a brazil pályázatról, illetve annak fogadtatásáról.

A brazilok azon gondolkodnak, hogy panasszal élnek a NOB felé, a spanyolok szerint viszont valami félreértésről lehet szó csupán.

Madrid és Rio de Janerio mellett Chicago és Tokió van még versenyben a rendezésért, utóbbi három helyszínen már járt a NOB-küldöttség, amely a napokban a spanyol fővárosban kíváncsiskodik. A testület szeptember elején nyilvánosságra hozza beszámolóját látogatásainak tapasztalatáról, a döntést október másodikán Koppenhágában mondják ki.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu