BME EN – „Legyen ilyen jövőre is!” (x)

Létrehozva: 2014. szeptember 23. 17:03
Nehéz meghatározni a telt házat egy szabadtéri rendezvényen, de az biztos, hogy rengeteg résztvevővel, fergeteges kezdéssel és még olyan zárással, vidám fiatalokkal, számtalan jó programmal és színvonalas koncertekkel zajlott le a három napos őszindító diák fesztivál, a VIII. BME Egyetemi Napok!


Minden napnak megvolt a maga varázsa: Az Önkéntes Nap után jól megérdemelt első este nagyot szólt, rengetegen voltak kíváncsiak a külföldi sztárfellépőre, a Sigmára. A szerdai napra került a BME Sportnap, ahol több mint 40 sportágban próbálhatták ki magukat az érdeklődők. A hagyományos sportok mellett olyan „igazi egyetemista sportágakkal” is találkozhatott az ember, mint például a rekeszmászás – amit este a fesztiválterületen is bárki kipróbálhatott -, lasertag, rodeóbika, pom-pom, sörpong… Bármilyen extra tehetsége van is az embernek, a választékban megtalálta azt a kihívást, ahol bizonyíthatott. Sportnap ide vagy oda, a diáksereg fáradtsággal nem törődve, önfeledten bulizott hajnalig.

A fesztivál egyik legnépszerűbb fellépője a Halott Pénz volt. A srácok koncertjére olyan sokan voltak kíváncsiak, hogy az emberek nem fértek már be a Kalinka Stage sátrába, így még a sátoron kívülről is hallgatták őket. A zenekar különleges meglepetéssel is készült a rajongóinak, pólókat, és kisebb ajándékokat szórtak a tömeg közé. A másik nagy kedvenc a bájos és gyönyörű Julia Carpenter volt, aki őrületes party-t csinált lendületes zenéjével, és gond nélkül megtöltötte a Nagysátrat tomboló közönséggel.

A zárónapon is fantasztikus volt a hangulat, a karok közötti vetélkedésből végül a Gépészmérnöki Kar került ki győztesen. Az utolsó nap végére sem fáradtak el a fesztiválozók: hatalmas buli volt Kis Grófo koncertjén, a sátor ismét egy kissé még szűkösnek is bizonyult a sok érdeklődőnek. Dévényi Tibi bácsi nélkül nem is létezhet igazi Egyetemi Napok, és őt követte még az est zárásaként Laci Bácsi mulatója, ahol mindenki utoljára még kitáncolhatta magából a maradék energiát.

Akinek ezt még esetleg tanítani kell, azoknak az egyetemisták ismét megmutatták, hogy hogyan kell bulizni, tisztességgel végigtombolták a három napot. Ugráltak, csápoltak és üvöltötték a dalszövegeket, megbizonyosodtak róla, hogy minden fellépőhöz eljut az üzenet: „király volt, legyen ilyen jövőre is!”. A VIII. BME Egyetemi Napok hivatalosan is megnyitotta a szemesztert, hűen demonstrálta, hogy mekkora hatalma is van „az egyetemi és a fesztiválérzés közös erejének”!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu