BME EN - Hogy jól induljon a tanév! (x)

Létrehozva: 2014. szeptember 15. 09:28
Egyetemisták, fesztiválhangulat, sport, zene, zene, zene… Szeptember 16-18-ig külföldi sztárvendégek, és a magyar zenei paletta legjava érkezik a budapesti Infoparkba, egy fergeteges, őszindító fesztiválra! Ha a sport szerelmese vagy, szerdán már az esti pörgés előtt eljön a Te időd: hív a Budapesti Egyetemi Sportnap!


Idén kétszer több, elsősorban élő zenei koncerttel várják a látogatókat továbbra is több színpadon. Igazi szenzációnak számít majd a keddi napon fellépő SIGMA nevű brit dj duó, akik Budapesten élőben először a BME Egyetemi Napokon adják elő a milliók által kedvelt „Nobody to love” című slágerüket.

Az Egyetemi Napok mindig is sokkal több volt, mint egy 3 napos koncertdömping. A tematikus napoknak köszönhetően minden napnak meglesz a maga izgalma és varázsa. A rendezvény első napján tartják a BME Önkéntes Napot, amelynek keretében az önkéntes munkára jelentkezők a XI. kerület intézményeiben, parkjaiban végeznek felújítási, területrendezési és takarítási munkákat. A program szerdán a Budapesti Egyetemi Sportnappal folytatódik, több helyszínen várják erő- és ügyességpróbák az érdeklődőket, akik különböző sportágakban és csapatjátékokban próbálhatják ki magukat. Csütörtökön a BME Diáknappal zárul, amelyen a diákrektor megválasztása mellett a karok különböző ügyességi és tudásfelmérő játékok során mérik össze a képességeiket.

A háromnapos bérlet bármilyen intézmény diákigazolványával mindössze 3.499.- Forintba kerül. Napijegyet kizárólag a helyszínen lehet majd vásárolni, diákigazolvánnyal ez 1.999.-, anélkül 2.999.- Forint. Senki ne hagyja otthon PayPass képes bankkártyáját, hiszen ha ezzel fizetsz 50 Forinttal olcsóbban kapjátok a korsó csapolt sört, és már a napijegy árából is 10% kedvezményt kapsz!

Gyere, játssz, sportolj, bulizz! Téged is vár a diákközösség és a fesztiválhangulat hamisítatlan fúziója, a VIII. BME Egyetemi Napok szeptember 16. és 18. között az Infoparkban!

További részletekért kövessétek az Egyetemi Napok Facebook oldalát: https://www.facebook.com/egyeteminapok

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu