Balzsay Károly bunyózhat a főmeccsen

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 10. 13:41
A ZDF német televíziós csatorna és az Universum Box Promotion közös döntése értelmében Balzsay Károly és Gyenyisz Inkin harca lesz a főmérkőzés a szombat esti magdeburgi gálán. A változtatás oka, hogy a félnehézsúlyúak között a címvédő Erdei Zsolt mérkőzése tét nélkülivé vált az ukrán Jurij Barasjan ellen, hiszen utóbbi öklöző kilencven deka súlyfelesleggel mérlegelt, így a magyar klasszis már péntek este megvédte címét.


Már a pénteki mérlegelésen eldőlt, hogy Erdei Zsolt  megőrzi a WBO (Boksz Világszervezet) félnehézsúlyú világbajnoki övét, mivel ellenfele, Jurij Barasjan a délutáni mérlegelésen kétszer sem tudta teljesíteni az előírt 79,379 kg-os súlyhatárt. Ez azt jelenti, hogy a szombati mérkőzést megrendezik, de Erdei mindenképp világbajnok marad. Eközben mérlegelt a nagyközépsúlyú Balzsay Károly és Gyenisz Inkin is, akik 75,8 kg-ot mutattak.

A magdeburgi gála előtti órákban kiderült, hogy a ZDF német televíziós csatorna és a - többek között a két magyar bokszolót foglalkoztató - Univerzum Box Promotion közös döntése értelmében az este főmeccse a Balzsay-Inkin csata lesz, míg előtte lép szorítóba majd "Madár".

Így Erdei Zsolt fél kilenckor öklözik majd, Balzsay pedig 22 órától védheti meg övét a kelet-német városban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu