A bokszsztár „úgy üt, mint egy lány”

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 12. 19:39
Manny Pacquiao bevallotta, közel sem csúcsformában várja az Antonio Margarito elleni szombat esti csúcsütközetet, de edzője nem aggódik. Freddy Roach szerint Margarito úgy üt, mint egy lány…


Igazi csemege lesz a boksz szerelmeseinek a szombat esti Manny Pacquiao-Antonio Margarito összecsapás a WBC nagyváltósúlyú övéért, amelynek Pac Man némi aggódással tekint elébe.

„Súlyt kellett felszednem, ami nagyon megviselt. Vesztettem a gyorsaságomból, és közel sem mozgok úgy, mint egy vagy két súlycsoporttal lejjebb” – panaszkodott a Fülöp-szigeteki öklöző.

A pletykák szerint Pacquiaóra rá sem lehetett ismerni az edzőtáborban, és túlzás lenne állítani, hogy a világ súlycsoportoktól függetlenül legjobb bokszolója toronymagas favoritként lép majd a texasi Cowboys-stadion ringjébe.

Edzője, Freddy Roach mégsem aggódik, és legvadabb álmaiban sem tudná elképzelni, hogy védence veszítsen a várva várt találkozón.

„Annyira sem predesztinálom (Margaritót), mint Clotteyt (Pacquiao legutóbb „szétvert” ellenfelét). Úgy üt, mint egy lány, erről árulkodtak a róla kapott felvételek.”

Az amerikai-mexikói bunyós ez ellen szabálytalan kötéssel próbált tenni 2009 elején, ami miatt egyéves büntetést akasztottak a nyakába – ettől függetlenül topformában, kifogástalan mentális állapotban érzi magát a nagy meccs előtt.

„A valaha volt legjobb felkészülésen vagyok túl, és szombat este mindenkinek meg akarom mutatni, hogy visszatértem, és erőm teljében vagyok. Pályafutásom csúcspontja lesz” – harangozta be a meccset Margarito.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu