Talmácsi még nem tudja, mi lesz vele

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 7. 18:40
Talmácsi Gábor hatodikként zárta a gyorsaságimotoros-világbajnokság szezonzáró, valenciai nagydíját, ám hogy mikor versenyzik legközelebb, még ő sem tudja megmondani. Mostani teljesítményével mindenesetre elégedett.


 

"Örül a lelkem, hogy sikerült megőriznem a 6. helyet, ami mégiscsak elárul valamit egy nem túl szerencsés szezont követően. Az idei évadot a Humangestes korszakhoz tudnám leginkább hasonlítani. Sokat küzdöttünk, de mindig a maximumra törekedtem, így nagy dolognak tartom, hogy egy ilyen erős mezőnyben hatodikként zártam."

Talmácsi Gábor a valenciai versenyről elmondta: nem volt szenzációs, nem olyan volt, mint amilyet tervezett az utolsó versenynek. Elmondása szerint végig küzdött a motorral a kanyarokban, féktávon és később tudott csak gázt adni, mint ahogy szerette volna. Mindeközben pedig próbált arra is figyelni, hogy Cluzelt maga mögött tartsa.

"Sok minden összejött ebben az évben, de úgy gondolom, hogy hatodiknak lenni egy ilyen kiélezett kategóriában semmiképp sem lebecsülendő" - nyilatkozta a magyar motoros.

Jövőjéről elmondta, a tárgyalások továbbra is folynak arról, hogy 2011-ben hol folytatja, és még nem tudja, mit hoz a jövő.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu