Talma akár Rossival is megküzdhet

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 15. 13:44
Nem szeretne mindenáron szakítani jelenlegi csapatával, a Balatonring Teammel a gyorsaságimotoros világbajnokság 250-es géposztályának egyik újonca, Talmácsi Gábor. A 2007-ben a 125-ösöknél világbajnoki címet ünnepelt versenyző szerint ehhez komoly változásokat kell végrehajtania az istállónak. A magyar pilóta emellett hozzátette, hogy szívesen váltana, és kipróbálná magát a királykategóriában is.


„Minden versenyen az életemet teszem kockára, de ezt nem lehet úgy, hogy nem tudok arra figyelni teljes mértékben, ami a feladatom lenne – mondta Talmácsi a sajtótájékoztatón. – Katarban például dühből versenyeztem, mert egy a futam előtti megbeszélésen nagyon felhúztam magam.”

A világbajnok ezt csupán egy példaként hozta fel, utalva arra, hogy a csapat nem tett meg mindent annak érdekében, hogy Talmának csupán a versenyzéssel kelljen foglalkoznia. Mint arról korábban már beszámoltunk, a szerződésbontáshoz elsősorban az vezetett, hogy a magyar klasszis a megállapodással ellentétben nem kapta meg a második motorját, és a kereskedelmi jogok ügyében is felmerült néhány probléma.

Talmácsi egyébként ezután hozzátette, nem tudja, hogyan alakul a jövője, de nem zárta ki azt: marad a Bancaja Aspar Team által támogatott Balatonrting Team alkalmazásában. Erre azonban saját bevallása szerint csak akkor van esély, ha valamilyen kompromisszumra jut a két fél, amelyhez elengedhetetlen az, hogy az istálló változtasson a feltételeken.

Amennyiben ez nem sikerül, akkor Talma könnyedén egy másik negyedliteres csapatnál találhatja magát, de azt sem tartja lehetetlennek, hogy a királykategóriában folytassa a versenyzést, ugyanis szívesen kipróbálná magát mondjuk egy Valentino Rossi elleni csatában.

SZPONZORA KIÁLL TALMÁCSI MELLETT:
Annak ellenére, hogy Talmácsi Gábor péntek délelőtti sajtótájékoztatóján is megerősítette, hogy kilép a Balatonring Teamből, a Henkel Magyarország meghosszabbítja termékkategóriájában kizárólagos megállapodását a gyorsasági motoros világbajnokkal. A sportoló eddig is részt vett a Schwarzkopf- és a Henkel-termékek magyarországi BTL-kampányaiban. A sikeres együttműködésnek köszönhetően, mindkét fél egyetértésével és elégedettségével, a Henkel fenntartja a szerződését.
Németh Ottó, a Henkel marketingvezetője kiemelte:
"Talmácsi Gábor továbbra is milliók számára a lendületes, utolérhetetlen férfit jelképezi, közismert mintakép, Magyarország egyik legjobb és legegyedibb sportoló egyénisége. Mostani lépésével Gábor megerősítette, hogy kiáll a céljai megvalósítása mellett, így ha lehet még nagyobb megbecsülést érdemel mint eddig. Ezért kitűnően képviseli a Schwarzkopf és a Henkel termékekkel a stílusos, jól ápolt, sportos férfit" - mondta el Németh Ottó.
Talma különböző BTL-kampányokban a Henkel olyan jelentős kozmetikai márkáit képviseli, mint például a Schauma, a Taft, a Vademecum és a Fa, amelyek a hajápolás és hajformázás, valamint a szájhigiénia és testápolás területén világszerte vezető piaci szerepet töltenek be. A Henkel elkötelezte magát Talmácsi és ő általa a világhírű magyar sport támogatása mellett.
"Ráadásul az idén újabb elemekkel bővül együttműködésünk" - tette hozzá Németh Ottó. - "És az sem titok, hogy hosszú távra tervezzük szponzorációs stratégiánkat Talmával." Talmácsi Gábor a tőle megszokott szerénységgel válaszol a méltató szavakra, és köszönte meg, hogy a Henkel ebben a helyzetben is kitart mellette, és továbbra is együttműködhet a céggel.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu