Stoner ellen Rossi is hiába próbálkozott

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 10. 22:28
Nem adott egy hangyányi esélyt sem a többieknek Casey Stoner a gyorsaságimotoros-világbajnokság idénynyitójának, a Katari Nagydíjnak az első szabadedzésen, a királykategóriában. Az ausztrál kiválóságot egy utolsó nagy hajrával is csak négy tizedmásodpercre tudta megközelíteni a nyolcszoros vb-győztes Valentino Rossi. A két klasszison kívül Colin Edwards teljesített 1:58 percen belül.


Nem hozott nagy meglepetéseket az első szabadedzés a „legnagyobbak” között sem, hiszen Casey Stoner és Valentino Rossi küzdöttek egymással, és a harmadik legjobb időt motorozó Colin Edwards csupán egy-egy pillanatra tudott csak beleszólni a két világbajnok külön versenyébe.

Az utolsó percekhez érve az ausztrál kiválóság bő egy másodperccel volt nyolcszoros világbajnok riválisa előtt, hiszen Stoner nagyon közel került az 1:57 perces határhoz is, míg Rossi 1:58-on kívül volt. Az olasz pilóta aztán gondolt egyet, és egy bő fél másodperccel megjavította saját idejét, de ezzel is csak négytizedes közelségbe került a Ducati versenyzőjéhez. A harmadik Edwards lett, aki szintén 1:58 alatt hozta be a Yamahát.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu