Bízik a felépülésben a Honda klasszisa

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 9. 15:31
Dani Pedrosa bízik abban, hogy teljesen felépül a gyorsaságimotoros-világbajnokság rajtjára, amely április 12-én lesz Katarban. A királykategória 2008-as szezonjának harmadik helyezettje azonban nem ígéri, hogy az elmúlt heti bukása után ott lesz az idénynyitón Losailban.


A spanyol klasszis egy hete hétfőn bukott nagyot Losailban tesztelés közben, ráadásul pechjére ráesett a motorja. Ezt követően titánnal rögzítették a csuklóját, emellett bőrátültetésen is átesett, ugyanis a térde olyan mértékben sérült. A katari bukás – ha lehet így fogalmazni – a lehető legrosszabbkor jött Pedrosának, hiszen épphogy felépült novemberi balesetéből, most újabb sérülések akadályozzák.

„Sokkal jobban vagyok – nyilatkozta a Honda versenyzője miután szombaton reggel kiengedték a kórházból. – Hogy őszinte legyek, amikor megérkeztünk a kórházba, a térdem nem nézett ki valami jól, de a műtét megfelelően sikerült, így elégedett lehetek. Ma reggel, amikor Dr. Ferreira az utolsó vizitet tartotta, akkorra kifejezetten sokat javult a sérülésem.”

„Most elsősorban pihennem kell, hiszen a testemnek szüksége van rá. Ám ezután elkezdhetem a rehabilitációs edzéseket.”

„Nagyon keményen kell dolgozunk azért, hogy teljesen felkészüljek a versenyre, de csak aznap hozzuk majd meg a döntést, hogy elindulok, avagy sem, hiszen a rajtnak csak akkor van értelme, ha a kezem teljesen rendbe jön. A cél mindenesetre az, hogy ott legyek az idénynyitón.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu