Ronaldo ismét edzésbe állt!

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 16. 21:20
Rafael Márquez, a Barcelona mexikói válogatott védője nyilatkozatában burkoltan azt üzente Ronaldónak, nem biztos, hogy érdemes kockáztatnia a játékot a november 29-i El Clásicón. Márquez már csak tudja, hiszen korábban őt magát is hasonló sérülés hátráltatta... Ehhez képest CR9 hétfőn már munkába állt Valdebebasban, még ha csak némi labdázgatás erejéig.


"Nem túl egyszerű a helyzete, mert a csont belülről sérült meg, ezért rendkívül nehéz kezelni. Időbe telik a felépülés. Én már csak tudom, ugyanezt az utat jártam végig" - tette hozzá a mexikói bekk a Barcelona hivatalos honlapján.

"Megragadtam minden lehetőséget, hogy játékra alkalmas legyek, de ez lehetetlenség lett volna. A rúgó lábam sérült meg, ezért még edzeni sem tudtam, a járás is fájdalmat okozott"- mondta a hátvéd, majd visszaemlékezett saját sérülésekkel tarkított karierrjére.

"Amikor még Mexikóban játszottam, rengetegszer szenvedtem izomsérülést. Nem tudom, hogy ez a testfelépítésemből ered-e, de mindig keményen edzettem, hogy megelőzzem az ilyesmit. A tavalyi szezonban két kisebb sérülésem is volt, majd jött a térdproblémám. Sajnos, ez viszont ténylegesen köthető a felépítésemhez. Megpróbálok mindent megtenni, amit csak tudok, de néha a tested megálljt parancsol. Nem parancsolhatok neki."

 

Ronaldo már labdázgatott
A Marca és az AS is topsztoriként számolt be arról, hogy Cristiano Ronaldo hétfőn már labdázgatott a Real Madrid edzőközpontjában, Valdebebasban. A portugál szélső egyedül gyakorolt, többnyire saját szórakoztatására. A spanyol lapok nem zárják ki annak a lehetőségét, hogy CR9 szombaton pályára lépjen a Racing elleni bajnoki mérkőzésen, és nehezen tudják elképzelni, hogy az El Clásicón ne legyen bevethető állapotban.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu