Benzema a Real mellett tört lándzsát

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 25. 16:40
Nem szeretne Klaas-Jan Huntalaar sorsára jutni Karim Benzema, a Real Madrid csatára. A holland gólzsáknak fél év alatt kitelt a becsülete a királyiaknál, a francia ász forgatókönyve teljesen más. A Marcának nyilatkozva kizárta, hogy elhagyná a spanyol fővárost, pedig angol sztárklubok vették célkeresztbe.


A spanyol sajtó szerint a Manchester United, a Manchester City, a Chelsea és az Arsenal is puhatolózott az ügyben, van-e ára Karim Benzemának.

A francia csatárnak nem ment tökéletesen a belilleszkedés Madridban, pletykák szerint még az is felmerült, terápiára küldik, hogy szakember segítsen alkalmazkodni neki az új környezethez.

Az élet még egy ilyen sztárnak sem fenékig tejfel, Gonzalo Higuaín pár mérkőzés után kiszorította a kezdőcsapatból a szezonban.

Benzema azonban váltig állítja, nem esett kétségbe, és csakis a Real Madrid mezében képzeli el a jövőjét. "Fel sem merült, hogy a Premier League-be igazoljak, a Realban szeretnék bizonyítani és trófeákat nyerni" - nyilatkozta a 22 éves támadó a Marcának.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu