Angol topklubok környékezik Tourét

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 11. 12:34
A Daily Mail értesülései szerint többek között az Arsenal és a Manchester United is szeretné szerződtetni Yaya Tourét, a Barcelona védekező középpályását.


Dimitrij Seluk, az elefántcsontparti válogatott játékos ügynöke nemrég megkérdőjelezte, hogy a Barcelona miért is akart szerződést hosszabbítani védencével a nyáron, amikor az idén alig kap játéklehetőséget. A játékos eddig ugyan minden Bajnokok Ligája mérkőzésen pályára lépett, de a bajnokságban Pep Guardiola a mostanában rendkívül jó formában lévő és gólerős Seydou Keitának ad lehetőséget.

Nemrég a Manchester City jelentkezett be érte, de Seluk már akkor kijelentette, hogy legalább nyolc topklub látná szívesen soraiban Tourét. A nagyobb manchesteri klubnak Owen Hargreaves sorozatos sérülései miatt lenne rá szüksége, az Arsenalnak pedig mindenképpen kellene egy hozzá hasonló tapasztalt játékos a középpályára a sok fiatal tehetség mellé.

Touré piaci értéke huszonötmillió euró körül mozog és még másfél éves szerződése van a Bajnokok Ligája jelenlegi címvédőjével.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu