A Real első, az OM továbbjutó lenne

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 8. 11:35
A kedd esti Olympique Marseille - Real Madrid mérkőzés előtti sajtótájékoztatón elhangzottak szerint a királyi gárda vezetőedzője, Manuel Pellegrini győzelmet és csoportelsőséget, míg a gárda korábbi, jelenleg az ellenfélnél légióskodó játékosa, Gabriel Heinze, kőkemény csatát és Marseille-továbbjutást vár.


"Nem érdekel, hogy a Marseille hány pontot szerzett eddig a csoportban, azért vagyunk itt, hogy legyőzzük őket és megszerezzük a csoportelsőséget" - nyilatkozta Pellegrini. "Több meccsüket is megnéztük, tudjuk, hogy a rengeteg szurkoló fogja őket buzdítani a stadionban, ezért nehéz mérkőzésre számítunk."

"Kemény meccs várható, de a pályán tizenegy játékos harcol tizenegy másik ellen. Teljesen más lesz, mint az előző összecsapásunk. Akkor negyvenöt percen át jól tartottuk magunkat, de Diawara kiállítása után a Madrid megfojtotta a játékunkat és végül veszítettünk" - mondta Heinze. "A Real szép focit játszik, de az nem mindig hatékony. Én a saját csapatomért fogok harcolni, azért a klubért, amelyik hitt bennem."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu